For en ældre veldrevet virksomhed i Frederiksværk søger vi nu på deres vegne efter brolæggere. Virksomheden tilbyder spændende opgaver samt gode forhold for deres ansatte. Som brolægger får du vejen som arbejdsplads i denne virksomhed. Virksomheden søger folk der har erfaring på området og er stabile i deres arbejde. Du skal være fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og ved spidsbelastning – virksomheden har en god stabil besætning, der hjælper hinanden på tværs af fagområder. De værdsætter deres medarbejdere højt og har derfor bl.a. mulighed for bonus 2 gange årligt. Udover dette er der gode løn og ansættelsesforhold for deres medarbejdere.

 

Personprofil:
Du er faglært brolægger
Du er serviceminded – både overfor kunder og for medarbejdere
Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver
Du er stabil og kan lide at gå på arbejde
Du har kørekort B/E
Du taler og forstå dansk

Arbejdstid: Try/hire de første 3 måneder med henblik på fastansættelse Arbejdet foregår i dagtimerne

 

Hvis du er interesseret, så kontakt os på +45 35 25 43 20 eller skriv til os på kbh@work4all.nu

EnglishDanish