For en virksomhed i Gladsaxe, søger vi en tømrer til en try & hir stilling med opstart hurtigst muligt. I stillingen vil du kører ud til dine opgaver fra virksomhedens adresse, for at ombygge og renovere hos virksomhedens kunder. Kundekredsen er både private og erhverv.  Virksomheden udvider kraftigt i øjeblikket og du vil blive en del af et solid team der værdsætter deres ansatte.

Følgende krav til dig:
–Du er uddannet tømrer med svendebrev
–Er selvstændig og meget serviceminded
-Du er selvkørende og holder af kundekontakt
–Du behersker dansk i skrift og tale
–Du har B-kørekort

Arbejdsopgaver:
–Primært service og spjæld kørsel hos private kunder

 

Virksomheden kan tilbyde dig:
–Gode kollegaer med mange års erfaring
-En stilling med vekslende opgaver og godt humør i virksomheden

 

Den ideelle kandidat bor relativt tæt på Gladsaxe. Passer profilen på dig, så send dit CV, ansøgning samt eventuelle anbefalinger til thu@work4all.nu – mærk ansøgningen ”Tømrer / Gladsaxe”.  Skulle du have yderlige spørgsmål, kan du kontakte ovenstående mail.   Hvis du er interesseret, så kontakt os på +45 35 25 43 20 eller skriv til os på kbh@work4all.nu

EnglishDanish