Om os

VERDEN ER FULD AF MULIGHEDER….

Serieiværksætter Lars Egedal er altid åben for nye forretningsmuligheder. I hans natur ligger begrænsningen alene i det muliges kunst, så da Lars i januar måned 2016 ved et middagsselskab faldt i snak med en af de andre gæster, som kunne fortælle ham om vikar- og rekrutteringsbranchens igangværende opsving og stigende behov, var der ikke langt fra tanke til handling.

Efter grundigt forarbejde sammensatte Lars således, i løbet af foråret, et hold af de allerbedste konsulenter og personaleassistenter han kunne finde i det midtjyske, hvor mulighederne syntes størst, og hvor mange af de bedste medarbejdere allerede var bosiddende.

Resultatet så dagens lys den 1. august 2016, hvor Work4all slog dørene op i midten af Vejle.

Siden er det gået stærkt, og Work4all har nu kontorer i Varde, Vejle, Odense og Hørsholm. Planen er, at åbne yderligere 3-4 kontorer fordelt over hele landet, hvorfra Work4all vil servicere et bredt spektrum af virksomheder.

Vores speciale er i første omgang være lager, industri og håndværk, men vore ambitioner rækker meget længere. Vi hjælper således med alt fra ufaglærte over faglærte til funktionærer – vikarer såvel som rekruttering med henblik på fastansættelse. Derudover er Work4all medlem af Dansk Industri og Dansk Byggeri.

Vi har de bedste medarbejdere, både i vores administration, men også blandt vore vikarer, og for teamet er der kun én vej: Fremad.