Outplacement

Hos Work4All hjælper vi dig ikke bare med, at finde din kommende medarbejder, men vi kan også hjælpe dine højt værdsatte medarbejdere videre, hvis du ikke længere har mulighed for at have vedkommende ansat. Et outplacement-forløb er for opsagte medarbejdere, hvor formålet er at bringe dem tilbage på arbejdsmarkedet, igennem et professionelt rådgivningsprogram.

 

Hvorfor skal vi stå for at hjælpe dine medarbejdere videre?

    • Vi har et stort netværk af potentielle arbejdsgivere
    • Vi har kunder i mange brancher og ser muligheder i al slags erfaring
    • Vi tilbyde professionel sparring. Dette inkluderer personlighedstest, udarbejdelse af CV og ansøgninger, samt gode råd til jobsamtalen.

Vis din medarbejder, at du har været tilfreds

Det er aldrig sjovt at skulle opsige en kollega. Men bare fordi, man ser sig nødsaget til at sige farvel til en medarbejder så behøver situationen ikke ubehagelig. Virksomheden ønsker ikke, at skabe dårlig stemning på arbejdspladsen og ofte ønsker den opsagte medarbejder ikke at “smække med døren”, og det er her outplacement er en fantastisk mulighed. 

Det er en mulighed for virksomheden for at vise at man har værdsat sin medarbejder, sikre en positiv opsigelsesperiode og sende et godt signal til sine andre medarbejdere.

 

Hjælp de opsagte medarbejdere godt videre

Med outplacement sender du et stærkt signal til din opsagte medarbejder om, at du ønsker dem det bedste. Som del af et outplacement forløb tilbyder vi:

  • Værktøjer og netværk til i jobsøgningen
  • Personlige møder med henblik på udarbejdelse af ansøgningsmateriale
  • Sparring og vejledning til jobsamtaler

 Til sidst, tilbyder vi selvfølgelig din medarbejder, at blive en del af vores kandidatdatabase. Herigennem får kandidaten mulighed for af få sit CV sendt ud til potentielle arbejdsgivere.