Alt indenfor vikar og rekruttering

At skaffe en ny medarbejder er i dag  desværre ikke så simpelt som det lyder. Ikke nok med, at der er langt flere ledige stillinger end arbejdstagere, så er rekruttering en jungle af erfaringer, kompetencer og mavefornemelser. Derfor kan processen bliver lang og resourcetung. Men frygt ej, Work4All tilbyder alt indenfor rekruttering og vikarløsninger, så du kan koncentrere dig om lede din virksomhed.

Vikar finder du hos Work4all

Rekruttering

Hos Work4All har vi mange års erfaring i, at håndtering af hele rekrutteringsprocessen. Annoncering, samtaler, screening, referencetagning og tests. Det bedste af det hele er, at du ikke betaler noget før vi har kandidaten til dig

Try&Hire

Vi ved, at det vigtigste ved en ny medarbejder er, om vedkommende passer ind i virksomheden. Dette kan man desværre ikke altid se ud fra et CV. Her tilbyder vi at i kan afprøve kandidaten i et Try&Hire forløb og i betaler kun for vikarens aktive timer.

Find din vikar hos Work4all
Vikar finder du hos Work4all

Vikarløsninger

Der kan være mange årsager til, at virksomheden får brug for en vikar. Så uanset om vi skal hjælpe med, at klare spidsbelastning eller om der er anden fravær, så står Work4All klar. Vi har en stor pulje af prækvalificerede kandidater og kan hurtigt stille med ekstra bemanding.

Outplacement

Er du nød til at afskedige en kollega, men ønsker du ikke, at skabe utryghed på arbejdspladsen og ønsker du samtig at vise din tidligere kollega, at du har værdsat dem? Så er et outsourcing forløb det rigtige valg. Vis du har sat pris på din kollega ved, at hjælpe dem videre til deres næste job

Vikar finder du hos Work4all