Rekruttering af din nye medarbejder

Hos Work4All har rekruttering været vores kernekompetence siden 2016. Vores mål er, at skabe værdi og vækst for både vores kandidater og de virksomheder der søger hjælp til rekrutteringen af deres næste medarbejder. Vores kompetente konsulenter har indsigt i en bred vifte af brancher, hvilket giver indsigt i værdien af erfaring på tværs af brancher. Derfor ser vi muligheder frem for begrænsninger.

 

Hvorfor skal vi stå for din næste rekruttering?

    • Vi stiller en garanti for kandidaten.
    • Vi følger løbende op og sparer omkring kandidatens udvikling.
    • Vi finder medarbejderen der matcher din virksomhed.

Rekruttering – en kompliceret proces

Forløbet omkring en ansættelse er krævende og kan koste mange ressourcer. Samtaler, screeninger og test kan alt sammen blive en længere proces. Men selv efter alt dette arbejde, er det ikke sikkert man finder den rigtige medarbejder.

Jobmarkedet er for alvor blevet til ansøgers marked. Antallet af ledige stillinger er større end antallet af jobsøgende. Dette skaber nye dynamikker i forhold til rekruttering. En kandidat er ikke nødvendigvis jobsøgende, men kan dog være interesseret i at skifte job. Rekruttering er blevet et spil imellem kandidatens kompetencer og virksomhedens kultur, arbejdsopgaver og behov.

Vores mission – din tryghed

For Work4All er rekruttering ikke bare et spørgsmål om at finde en ny medarbejder, men om at finde den rigtige medarbejder. Vi arbejder med mennesker og det er derfor vores fornemste opgave, at finde en person der både professionelt og personligt passer ind i- og kan skabe værdi for dit team, afdeling eller din virksomhed.

Rekrutteringsprocessen starter altid med et besøg af vores erfarne rekrutteringskonsulenter. Her afdækkes jeres behov og ønsker til jeres næste kollega. Dette giver os en større forståelse af jeres virksomhed og hvordan den ideelle kandidat ser ud.

Work4All er din HR-partner

Work4All er din samarbejdspartner i hele rekrutteringsforløbet. Vi stræber efter, at skabe værdi før, under og efter ansættelsesprocessen og vi mener at “vækst – er noget vi skaber sammen”. Vi har speciale i alle typer rekruttering, og vores erfarne konsulenter kan hjælpe din virksomhed igennem hele processen. Vi har opbygget en stor pulje af prækvalificerede kandidater, og skulle vi ikke allerede have en mulig kandidat som matcher din virksomheds behov, så er en grundig og værdiskabende annonceindsats en del af vores rekruttering

Indsatsen stopper aldrig

Når vi skal tiltrækningen og udvælge de rigtige kandidater, så står vi aldrig alene. Vi har et stærkt samarbejde med fagforeninger og fagforeninger, samt en solid tilstedeværelse på digitale kanaler. Vores løfte til dig, om værdi og vækst, bygger på altid igangværende søgen efter kandidater, så vi hurtigt og målrettet kan tilbyde dig de bedste profiler.

Med Work4All som din HR-samarbejdspartner giver vi dig og din  virksomhed ro omkring ansættelsen og lader jer fokusere på det I er bedst til. Lad os klare rekrutteringen og vi sørger for ordnede forhold i forbindelse med rekrutteringen.