Start med Try&Hire

Vil du gerne afprøve en potentiel kandidat, inden du begynder at afsætte tid og ressourcer på, at integrere vedkommende i din virksomhed? Så kan du med Work4All få kandidaten på prøve i et Try&Hire-forløb. Vi tager os af det praktiske og det administrative, så du kan fokusere på, at finde ud af om kandidaten passer ind i jobbet, teamet og jeres virksomhed. 

 

Hvorfor skal du vælge Try&Hire

    • Ungår omkostningerne, hvis kandidaten alligevel ikke er den rette
    • Prøv kandidaten af inden ansættelse
    • Hvis du ikke kan undvære kandidaten, kan du til hver en tid selv ansætte vedkommende
    • Work4All tager sig af alt 

Rekruttering – mange faldgrupper

Rekruttering kan være en lang og ressourcekrævende proces, og selv efter en lang ansættelsesforløb kan man aldrig være helt sikker på om kandidaten passer ind i virksomheden. Med et try&hire forløb igennem Work4All, er du sikker på, at få ansat den rigtige kandidat i første forsøg.

Ved at vælge Try&Hire, får du mulighed for, at afprøve om kandidaten matcher din virksomhed både på et professionelt og personlig plan, uden omkostningerne til en lang ansættelsesproces og introforløb. Vigtigst af alt, så slipper du for risikoen for, at komme til at ansætte den forkert medarbejder.

 

Vores mission – din tryghed

For Work4All er rekruttering ikke bare et spørgsmål om at finde en ny medarbejder, men om at finde den rigtige medarbejder. Vi arbejder med mennesker og det er derfor vores fornemste opgave, at finde en person der både professionelt og personligt passer ind i- og kan skabe værdi for dit team, afdeling eller din virksomhed.

Rekrutteringsprocessen starter altid med et besøg af vores erfarne rekrutteringskonsulenter. Her afdækkes jeres behov og ønsker til jeres næste kollega. Dette giver os en større forståelse af jeres virksomhed og hvordan den ideelle kandidat ser ud. 

Work4All er din HR-partner

Work4Alls erfarne rekrutteringskonsulenter har en bred branchekendskab og forstår derfor, at matche erfaring på tværs af brancher. Forløbet starter altid med, at potentielle kandidater vil blive præsenteret for jer. Inden dette har vi lavet det forudgående arbejde som interviews, screenings, referencer og tests.

Viser det sig, at kandidaten desværre ikke er et match for virksomheden, eller der bare ikke ønskes en fastansættelse, kan samarbejdet opsiges. Modsat, så kan kandidaten fastansættes med omgående effekt hvis matchet er helt perfekt.

 

Indsatsen stopper aldrig

Når vi skal tiltrækningen og udvælge de rigtige kandidater, så står vi aldrig alene. Vi har et stærkt samarbejde med fagforeninger og fagforeninger, samt en solid tilstedeværelse på digitale kanaler. Vores løfte til dig, om værdi og vækst, bygger på altid igangværende søgen efter kandidater, så vi hurtigt og målrettet kan tilbyde dig de bedste profiler.

Med Work4All som din HR-samarbejdspartner giver vi dig og din  virksomhed ro omkring ansættelsen og lader jer fokussere på det i er bedst til. Lad os klare rekrutteringen og vi sørger for ordnede forhold i forbindelse med rekrutteringen.