Vikarer til alle formål

Der kan være mange årsager til, at din virksomhed for brug for en vikarservice. Hos Work4All har vi siden 2016 leveret vikarer til danske virksomheder og det har vi gjort med et løfte om “den rette kandidat, på det rette tidspunkt”. Vores konsulenter har en bred branchekendskab og kan derfor altid matche dine ønsker med potentielle kandidater.

 

Hvorfor skal vi levere dine vikarer?

    • Vi søger for, at gældende overenskomst og lovgivning altid er overholdt.
    • Vi tager os af løn- og personaleomkostninger.
    • Det eneste du betaler for, er vikarens aktive arbejdstid.

Vikarløsninger til alle brancher

 Med arbejdsmarkedet i den situation som den er nu, er vikarservice blevet en naturlig del for mange virksomheder. Her er Work4All din førende samarbejdspartner, uanset hvilken branche din virksomheder søger vikarer inden for. Vores konsulenter har en bred teknisk- og branchekendskab og kan derfor matche din ønsker med erfaringer fra en bred vifte af brancher.

Kort sagt, uanset om du har et personalebehov til en kort- eller længere fraværsperiode, eller om du skal bruge en til at klare spidsbelastningen, så står vi klar med en kandidat der dækker dine behov.  

 Konsulenter med fingeren på pulsen

 Med Work4All som samarbejdspartner får i ikke bare leveret arbejdskraft. Vores konsulenter har en bred branchekendskab og kan derfor ikke bare finde et match i din egen branche, men at se mulighederne i erfaring fra andre brancher.

Samtidig ligger vi meget arbejde i, at kontinuerligt udvide og udvikle vores kandidat-database, så vi altid kan have den rette kandidat lige ved hånden.

Vi har siden 2016 udbudt vikar og rekrutteringsløsninger, og vi har derfor erfaringen der sikrer at din tidsbegrænsede ansættelse bliver en succes.