Work4All - Vikar & Rekruttering

Er du udstyret med alsidig

erfaring indenfor arbejdet som

tømrer og arbejder du lige godt

med nybyg, spjældarbejde og

med service?

 

 

 

 

 

Så er det dig vi er på jagt efter!

Er du udstyret med

alsidig erfaring

indenfor arbejdet

som tømrer og

arbejder du lige godt

med nybyg,

spjældarbejde og med

service?

Så er det dig vi er på jagt efter!

Er du udstyret med alsidig erfaring indenfor arbejdet som tømrer og arbejder du lige godt med nybyg, spjældarbejde og med service?

 

Så er det dig vi er på jagt efter!

Vores kunde har ordrebogen fuld og har rigtig travlt i det nye år. Derfor er de på jagt efter en ny tømrer til at indgå i deres team.

  Om jobbet

  • Alsidigt arbejd- Virksomheden beskæftiger sig med en bred vifte af tømrer opgaver. Dette inkluderer både sager indenfor nybyg, reparation & tilbyg, tag, gulve og vægge, ved både private og hos industrien.
  • Virksomheden – På virksomheden vægter de medarbejdernes trivsel, et godt arbejdsklima og fællesskab blandt medarbejderne. Derudover tilbydes du en afvekslende arbejdsdag og løn efter kvalifikation.

  Om dig

  • Erfaring – Det vigtigste er at du har forudgående erfaring med arbejder indenfor tømrer faget. Gerne op mod 2 års erfaring indenfor faget.
  • Teamplayer – Vi hjælper hælper hinanden hvis der er brug for det, så derfor er det vigtigt at du er fleksibel i forhold til geografi og du kan give en ekstra nap, når det gælder

  Kan du se dig selv i dette job, eller har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Send din ansøgning, samt CV med billede, til kkh@work4all.nu  og skriv “Tømrer – Varde” i emne feltet

  Vi glæder os til at høre fra dig

  Publiceret

  25 Januar

  Kontaktperson

  Klaus Hansen

  Tlf.: 92 92 99 72

  Email.: Kkh@work4all.nu