Work4All - Vikar & Rekruttering

Snakker du maskinernes sprog og kan du få de bedste “sider” frem ibåde maskinen og metallet? Har du syn for detaljerne og kan du spotte eventuelle fejl og mangler?

 

 

Så er det dine kompetencer vi er ude efter!

Snakker du maskinernes sprog og kan du få de bedste “sider” frem i både maskinen og metallet? Har du syn for detaljerne og kan du spotte eventuelle fejl og mangler?

Så er det dine kompetencer vi er ude efter!

Vores kunde har brug for en ny kollega. De har en bukkemaskine der mangler en operatør, og det er her du kommer ind i billedet.

  Om jobbet:

  • Din primære funktion vil være som operatør på kantbukkeren. Ved hjælp af maskinen, skal én eller flere sider bukkes, ud fra en ordre.
  • Derudover vil der også være opgave i visuel kontrol af de færdige elementer. Denne opgave vil med tiden komme til at fylde mere og blive din primære opgave.
  • Fordelagtig løn. For den rette kandidat, med den rette erfaring, vil der være en særdeles fordelagtig løn

  Om dig:

  • Du skal være grundig og detajleorienteret, da du løbende vil blive dig der får ansvaret for at udføre den visuelle kontrol af elementer på arbejdspladsen.
  • Du har erfaring fra arbejde på en metalvirksomhed og/eller erfaring med visuel kontrol af færdigelementer.
   • Erfaring med kantbukker eller kantpresser

  Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at ansøge. Send din ansøgning, samt CV med billede, til Kkh@work4all.nu og skriv “Operatør – Skjern” i emnefeltet.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Publiceret

  25 Januar

  Kontaktperson

  Klaus Hansen

  Tlf.: 92 92 99 72

  Email.: Kkh@work4all.nu