Work4All - Vikar & Rekruttering

Er du detalje-orienteret

og grundig i dit arbejde? Kan du

indgå i et tæt samarbejde med

kollegaer, uden at glemme dit

eget ansvar?

 

Så er det måske dine

kompetencer vi er på jagt efter!

 

 

Er du detalje-orienteret og grundig i dit arbejde? Kan du indgå i et tæt samarbejde med kollegaer, uden at glemme dit eget ansvar?

 

Så er det måske dine kompetencer vi er på jagt efter!

Er du detalje-orienteret og grundig i dit arbejde? Kan du indgå i et tæt samarbejde med kollegaer, uden at glemme dit eget ansvar?

 

 

Så er det dine kompetencer vi er på jagt efter!

Vores kunde melder, at deres ordrebog er er fyldt, både nu og i den nærmeste fremtid. De ønsker derfor at udvide deres daghold og søger en ny kollega til at indgå i samarbejde med deres limmaskine.

Om jobbet:

 • Du får ansvaret for deres limmaskine –  Isoleringsmateriale placeres i maskinen, og lim påføres. Det er vigtigt at denne påføring kontrolleres, da den er vigtig for det endelige produkt. Materialet placeres derefter på plader, som køres igennem en presse der fremskynder hærdningen. Løft er plader og sammen-limet materiale sker med en vakuum-løfter.
 • Andre opgaver – Ud over arbejdet ved limmaskinen, vil der være andre praktiske opgaver. Disse inkluderer klipning af finér efter mål og fugning af døre.
 • Arbejdstiderne – Da der er tale om holdhold er arbejdstiderne:
  • Man – Tors 07.00 – 15.40
  • Fre 07.00 – 12.20

Om dig:

 • Du er grundig i dit arbejde – Det er vigtigt at du er grundig i kvalitetstjekket af limningen, da fejl ses hurtigt. Et højt kvalitetsniveau vil medføre en bonus til lønnen.
 • Dansk sprog – Det er vigtigt at man behersker dansk tale og læsning på et fornuftigt niveau, da der skal kunne læses og forstås ordresedler.
 • God fysik – De løft der ikke skal foretages ved limmaskinen, skal laves manuelt
 • Certifikater – Hvis du har truck certifikat og/eller epoxy certifikat er dette et stort plus

Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Send din ansøgning, samt CV + billede, til Kkh@work4all.nu og skriv “limmaskine – dag” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Publiceret

25 Januar

Kontaktperson

Klaus Hansen

Tlf.: 92 92 99 72

Email.: Kkh@work4all.nu