Work4All - Vikar & Rekruttering

Er du udstyret med alsidig erfaring indenfor arbejdet som rørlægger og samtidig grundig i dit arbejde? Hvis du samtidig er positiv anlagt og kan bidrage til den positive atmosfære på arbejdspladsen?

Så er det dig vi er på jagt efter!

Er du udstyret med alsidig erfaring indenfor arbejdet som rørlægger og samtidig grundig i dit arbejde? Hvis du samtidig er positiv anlagt og kan bidrage til den positive atmosfære på arbejdspladsen

Så er det dig vi er på jagt efter!

Vores kunde har ordrebogen fuld og kan næsten ikke få hænderne ned. Derfor har de brug for et større antal nye kollegaer, bl.a maskinførere, murere og entrepenørmedarbejdere. Men det er dine erfaringer som rørlægger, som vi er på jagt efter

Om jobbet

  • Alsidigt arbejde – Virksomheden beskæftiger sig med en bred vifte af entreprenøropgaver. Dine opgaver vil inkludere spjældarbejde på offentlig kloak og renovering af kortere strækning hovedkloak mm.

Om dig

  • Erfaring – Det vigtigste er at du har forudgående erfaring med arbejder indenfor rørlægger faget.
  • Yderligere erfaring – Da du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver, kan anden erfaring være et stort plus. Dette kunne f.eks. være erfaring som maskinfører, arbejde med afstivning eller arbejde i gravekasser.
  • Din lokation – Du bor max. 25 minutter fra Middelfart

Kan du se dig selv i dette job, eller har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Send din ansøgning, samt CV med billede, til jhs@work4all.nu og skriv “Rørlægger – Middelfart” i emne feltet

Vi glæder os til at høre fra dig

Publiceret

25 Januar

Kontaktperson

Janne Steengaard

Tlf.: 92 92 99 70

Email.: Jhs@work4all.nu