Work4All - Vikar & Rekruttering

Er du udstyret med alsidig erfaring indenfor arbejde med entreprenørmaskiner og har du erfaring med brugen af GPS til entreprenørarbejde? Hvis du samtidig er god til at kommunikere og kan bidrage til den positive atmosfære på arbejdspladsen?

Så er det dig vi er på jagt efter!

Er du udstyret med alsidig erfaring indenfor arbejde med entreprenørmaskiner og har du erfaring med brugen af GPS til entreprenørarbejde? Hvis du samtidig er god til at kommunikere og kan bidrage til den positive atmosfære på arbejdspladsen.

Så er det dig vi er på jagt efter!

Vores kunde har ordrebogen fuld og kan næsten ikke få hænderne ned. Derfor har de brug for et større antal nye kollegaer, bl.a en formand, en rørlægger og maskinfører. Men det er dine erfaringer indenfor brugen af GPS, som vi er på jagt efter

Om jobbet

  • Vigtig rolle – Du komme til at sidde med en nøgleposition i virksomheden. Du komme til at sidde og arbejde med den data der komme fra- og til entreprenørmaskinerne på byggepladserne. Grundighed er yderst vigtig, da maskinførerne arbejder ud fra denne data.
  • Virksomheden – På virksomheden vægter de medarbejdernes trivsel, et godt arbejdsklima og fællesskab blandt medarbejderne. Derudover tilbydes du en afvekslende arbejdsdag, løn efter kvalifikation og sundhedsordning.

Om dig

  • Erfaring – Det vigtigste er at du har flere års forudgående erfaring med arbejde indenfor entreprenørfaget. Denne erfaring kan evt. komme fra arbejde som rørlægger eller maskinfører.
  • Anden erfaring – Du har erfaring med brugen af Autocad (TBC) og har naturlig flair for IT
  • Teamplayer – Vi hjælper hinanden hvis der er brug for det, så derfor er det vigtigt at du er fleksibel i forhold til geografi og du kan give en ekstra nap, når det gælder
  • Din lokation – Du bor max. 30km fra Horsens

Kan du se dig selv i dette job, eller har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Send din ansøgning, samt CV med billede, til jhs@work4all.nu og skriv “GPS” i emne feltet

Vi glæder os til at høre fra dig

Publiceret

01 Februar

Kontaktperson

Janne Steengaard

Tlf.: 92 92 99 70

Email.: Jhs@work4all.nu