Fisk er, efter sigende, utrolig sundt for os, men for at vi kan få det på bordet, så skal fiskene fanges og her står vores kunde klar til at hjælpe med at konstruere båden. De mangler ikke kunder, men de mangler en skibsmontør til hjælpe med at få strikket deres skibe sammen.

Det er her DU kommer ind i billedet!

Fisk er, efter sigende, utrolig sundt for os, men for at vi kan få det på bordet, så skal fiskene fanges og her står vores kunde klar til at hjælpe med at konstruere båden. De mangler ikke kunder, men de mangler en skibsmontør til hjælpe med at få strikket deres skibe sammen.

Det er her DU kommer ind i billedet!

Vores kunde i Hvide Sande går et rigtig spændende år i møde og de har, allerede nu, fået tilstrækkelig med ordre ind, til at være godt beskæftiget resten af året. Men de mangler dine kompetencer som skibsmontør for rigtig at komme i mål!

Om jobbet:

  • Komplet løsning – Virksomheden står for hele produktionen af skibe, både fiskekuttere og coastere. Virksomheden består af 5 afdelinger: kontor, snedker/tømrer, smede, skibsmontører og malere. Du vil blive en del af montør-afdelingen
  • Dit arbejde – Dine arbejdsopgaver vil komme til at blive opsætning af aptering, opbygning af maskinrum, tilslutning af gear og motorer, montering og opsætning af fabrik og fiskeudstyr, m.m

Om dig

  • Uddannelse – Skibsmontør er den oplagte indgang til stillingen
    • Alternativt kan du have erfaring som rørsmed eller som pipefitter

Kan du se dig selv i stillingen, eller har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning, samt CV med billede, til kkh@work4all.nu og skriv “skibsmontør” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig

Publiceret

15 Februar

Kontaktperson

Klaus Hansen

Tlf.: 92 92 99 72

Email.: Kkh@work4all.nu