Er du udstyret med alsidig erfaring indenfor arbejdet som maler og har du samtidig indgående kendskab til arbejdet med spartling? Hvis du samtidig er positiv anlagt og kan bidrage til den positive atmosfære på arbejdspladsen?

Så er det dig vi er på jagt efter!

Er du udstyret med alsidig erfaring indenfor arbejdet som maler og har du samtidig indgående kendskab til arbejdet med spartling? Hvis du samtidig er positiv anlagt og kan bidrage til den positive atmosfære på arbejdspladsen?

Så er det dig vi er på jagt efter!

Vores kunde har ordrebogen fuld og får rigtig travlt i løbet af året. Derfor er de på jagt efter en ny kollega til start hurtigst muligt.

Om jobbet

  • Virksomheden – På virksomheden vægter de medarbejdernes trivsel, et godt arbejdsklima og fællesskab blandt medarbejderne. Derudover tilbydes du en afvekslende arbejdsdag og løn efter kvalifikation.
  • Alsidigt arbejde – Virksomheden beskæftiger sig med en bred vifte af malerarbejde. De tager sig både af arbejde som bygningsmaler, serviceopgaver indenfor maling og spartling, samt generelt spjældarbejde.
  • Arbejdsopgaver – Dine arbejdsopgaver vil inkl. sprøjtespartling indendørs i nye såvel som gamle bygninger, samt afdækning og klargøring.

Om dig

  • Erfaring – Vi ser rigtig gerne, at du har erfaring indenfor arbejdet med maling og spartling.
  • Personlige kvalifikationer – Da arbejdet foregår ude, og til tider i andre folks hjem, er det vigtigt at du har en struktureret og målbevidst tilgang til dit arbejde. Af samme årsag er det også vigtigt, at du er serviceminded og kvalitetsbevidst.

Kan du se dig selv i dette job, eller har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Send din ansøgning, samt CV med billede, til kkh@work4all.nu og skriv “Spartler” i emnefeltet

Vi glæder os til at høre fra dig

Publiceret

6 April

Kontaktperson

Klaus Hansen

Tlf.: 92 92 99 72

Email.: Kkh@work4all.nu