Er du udstyret med alsidig erfaring indenfor arbejdet som rørlægger og samtidig grundig i dit arbejde? Hvis du samtidig er positiv anlagt og kan bidrage til den positive atmosfære på arbejdspladsen, så er det dig vi er på jagt efter!

Er du udstyret med alsidig erfaring indenfor arbejdet som rørlægger og samtidig grundig i dit arbejde? Hvis du samtidig er positiv anlagt og kan bidrage til den positive atmosfære på arbejdspladsen, så er det dig vi er på jagt efter!

“Der er altid noget at gøre for en rørlægger. En rørlægger er der nemlig altid brug for”. Det er så sandt som det er sunget i sangen. Vores kunde har ordrebogen fuld og de kan næsten ikke få armene ned. På deres vegne, søger Work4All derfor en erfaringen rørlægger. 

 Om jobbet

  • Alsidigt arbejde – Virksomheden beskæftiger sig med en bred vifte af entreprenøropgaver. Dine opgaver vil inkludere kloakrenoveringer, byggemodninger, rundkørsler, vejudvidelser, p-anlæg samt andre anlægsopgaver.
  • Virksomheden – På virksomheden vægter de medarbejdernes trivsel, et godt arbejdsklima og fællesskab blandt medarbejderne. Derudover tilbydes du en afvekslende arbejdsdag og løn efter kvalifikation.

Om dig

  • Erfaring – Det vigtigste er at du har forudgående erfaring med arbejder indenfor rørlægger faget. Vi ser derfor gerne, at du har minimum 1 års erfaring indenfor branchen.
  • Teamplayer – Vi hjælper hinanden hvis der er brug for det, så derfor er det vigtigt at du er fleksibel og du kan give en ekstra nap med, når det gælder
  • Anden erfaring – Har du rørlæggerbevis og “Vejen som arbejdsplads” er dette et plus.

Kan du se dig selv i dette job, eller har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Send din ansøgning, samt CV med billede, til kkh@work4all.nu og skriv “Rørlægger – Grindsted” i emne feltet

Vi glæder os til at høre fra dig

Publiceret

31 Maj

Kontaktperson

Klaus Hansen

Tlf.: 92 92 99 72

Email.: Kkh@work4all.nu