Sætter du pris på orden og god planlægning? Har du et skarpt øje for detaljer og kan du lide en stor kontaktflade på arbejdspladsen?

Så har vi det rette job til dig!

Sætter du pris på orden og god planlægning? Har du et skarpt øje for detaljer og kan du lide en stor kontaktflade på arbejdspladsen?

Så har vi det rette job til dig

Vores kunde har fået mere travlt end forventet og har derfor brug for en ny kollega til at blive en del af deres energiske team af lageras.

Om jobbet

  • Vigtig rolle – Du komme til at være det sidste led i virksomhedens produktion. Dine opgaver vil blive sluthåndtering, pakning og klargøring-til-forsendelse af virksomhedens produkter. Du vil derfor være virksomhedens sidste chance for at opdage eventuelle fejl i produktionen.
  • Virksomheden – Virksomheden er placeret i det sydøstlige Ikast og producerer døre og vinduer i træ. 

Om dig

  • Erfaring – Jobbet kræver ikke nogen forudgående kendskab til lignende arbejde eller med produkterne, med erfaring er selvfølgelig en fordel.
  • Din profil – Som person trives du med at kommunikere på tværs af hele organisationen. Du arbejder grundigt og struktureret, og du formår at planlægge din tid, da der ofte er mange bolde i luften. Du er komfortabel med at der stilles krav af dig, men at vi stadig løfter i flok.

Kan du se dig selv i dette job, eller har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Send din ansøgning, samt CV med billede, til kkh@work4all.nu og skriv “Lagermedarbejder – Ikast” i emne feltet

Vi glæder os til at høre fra dig

Publiceret

11 Juli

Kontaktperson

Klaus Hansen

Tlf.: 92 92 99 72

Email.: kkh@work4all.nu